Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2018

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
H Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ευρωπαϊκό δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους. Κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο,
συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στις 6 Φεβρουαρίου 2018, το μήνυμα της ημέρας «Δημιούργησε, επικοινώνησε και μοιράσου με σεβασμό: Ένα καλύτερο διαδίκτυο ξεκινάει από εσένα» ενθαρρύνει όλους να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κίνημα, και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες του διαδικτύου.
Την ευθύνη οργάνωσης για τη χώρα μας έχει το Ελληνικό κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου SaferInternet4Kids του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας που θα πραγματοποιήσει Κεντρική Εκδήλωση στις 6 Φεβρουαρίου 2018, στις 10:30 π.μ στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών.
Η παρουσία σας στην κεντρική εκδήλωση θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς καθώς η προστασία των παιδιών στο Διαδίκτυο μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη συνεργασία όλων των φορέων και κυρίως μέσω της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Ατομική δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση μπορείτε να υποβάλλεται εδώ: https://saferinternet4kids.gr/sid-perigrafi/sid2018-d/symmetoxh-ekdhlwsh-sid-2018/

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται εδώ:  https://saferinternet4kids.gr/sid-perigrafi/sid2018-d/pro-ekd-2018/

Τυχαίες αναρτήσεις...