Menu

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου και ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
Αυτό το blog δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση. Θα βρείτε άρθρα για την Πληροφορική και την Τεχνολογία καθώς και επιλεγμένο υλικό δικό μου αλλά και άλλων συναδέλφων σχετικό με τη Διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.
Σύμφωνα με τα παρόντα Α.Π.Σ. και Δ.Ε.Π.Π.Σ στην Πληροφορική, το παρόν υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί εκτός από το Γυμνάσιο στο Γενικό Λύκειο, στο ΕΠΑ.Λ αλλά και στο Δημοτικό με κάποιες τροποποιήσεις.
                                                   Καλή πλοήγηση!

Advanced SystemCare για την βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή σας

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Το Advanced SystemCare είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για την συντήρηση και τον καθαρισμό του υπολογιστή. Αναλαμβάνει τον καθαρισμό του υπολογιστή διορθώνοντας και αφαιρώντας άχρηστες καταχωρήσεις στην registry, άχρηστα προσωρινά αρχεία, μπορεί ακόμη να βρει και να αφαιρέσει spyware και adware, να βελτιστοποιήσει το σύστημα, να αφαιρέσει τα προσωρινά αρχεία κατά την περιήγησή μας
στο internet κ.λ.π.
Διαθέτει λειτουργίες που αφορούν την σταθερότητα και την καλή λειτουργία του υπολογιστή, για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε να ελέγξετε την φυσική κατάσταση των σκληρών σας δίσκων, να απεγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα και να επιλέξετε ποια εφαρμογή θέλετε να τρέχει κατά την εκκίνηση ή όχι. Μπορείτε να ρυθμίσετε και να απενεργοποιήσετε υπηρεσίες που τρέχουν στον υπολογιστή σας αλλά δεν είναι απολύτως απαραίτητες για την λειτουργία του, επιταχύνοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο την λειτουργία του.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Τυχαίες αναρτήσεις...